Lid worden

 

Waarom word je lid van LOKAAL PERSPECTIEF ?

 

Als je lid wordt van Lokaal Perspectief denk je mee over toekomst van onze gemeente Zundert, over de toekomst van jouw dorp.

 

Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je deelneemt aan activiteiten die plaatsvinden vanuit Lokaal Perspectief. Dit kunnen enkele uren per jaar zijn tot enkele uren per maand.

 

Je vergroot je maatschappelijke betrokkenheid via contacten met inwoners, verenigingen, scholen, bedrijven, je buurt, de gemeente en de regio.

 

Je hebt invloed via de algemene ledenvergaderingen, je denkt mee en adviseert de fractie tijdens de achterbanvergaderingen. Hierdoor maak je jouw mening kenbaar voor het algemeen belang en bepaal je gezamenlijk met deze frisse politieke partij, hoe je wilt dat jouw gemeente Zundert met haar kerkdorpen er over tien jaar uitziet.

 

LP zal haar beleid samen met de inwoners, samen met jou, op een open en transparante wijze van communicatie tot stand brengen voordat besluitvorming aan de orde is. Een vroegtijdige betrokkenheid van de inwoners zal het beleid bepalen. Een geheel nieuw perspectief voor een leefbare omgeving in de dorpen, waarbij Lokaal Perspectief het bindmiddel is van de inwoners en de politiek.

 

Het lidmaatschap voor de lokale partij Lokaal Perspectief bedraagt € 17,50 per jaar (1 januari t/m 31 december). Een hogere bijdrage is uiteraard altijd welkom.

 

U kunt met ons hierover contact opnemen via het e-mailadres lokaalperspectief@hotmail.com

Aanmelding voor lidmaatschap kan rechtstreeks via dit e-mailadres, met opgave van uw NAW-gegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

U kunt ook het onderstaande PDF downloaden en ingevuld sturen naar: lokaalperspectief@hotmail.com

Bij aanmelding bent u tevens getrapt lid van Lokaal Brabant en de Onafhankelijke Staten Fractie.

 

Onze slogan

 “Samen op weg naar een betere toekomst”

 met de ondertitel
“Zeg wat je doet en doe wat je zegt”

 

 Hartelijk dank voor uw lidmaatschap, namens Lokaal Perspectief!

 

Download
Aanmeldformulier LP
Mail dit formulier naar: lokaalperspectief@hotmail.com
Aanmeldformulier LP.doc
Microsoft Word document 61.5 KB